Stel, u exploiteert een hotel, één of meerdere appartementen of een bed & breakfast in Rotterdam of omgeving. Dan is met de komst van het Eurovisie Songfestival in mei volgend jaar vermoedelijk een droom voor u uitgekomen. Uw accommodatie is inmiddels al volgeboekt of zal dat binnenkort zijn. De marktwerking heeft haar werk gedaan en u heeft voor uw kamers een fijne prijs kunnen afspreken. Hoe mooi is dat? U gaat een geweldige week (of misschien wel twee) tegemoet. En dat is u van harte gegund.

Maar dan is het straks bijna zover. Uw gasten zijn in aantocht en rekenen op een gastvrije ontvangst en zorgeloos genieten. U heeft een volle bak en moet ook aan de bak. Als goed gastvrouw/heer wilt u dat het hen aan niets ontbreekt. Dus u regelt van alles; lekkere maaltijden, vervoer heen en terug naar Ahoy, culturele uitstapjes etc. Er is geld te verdienen dus u smeedt het hete ijzer.

Zullen wij u dan helpen met het opmaken van de bedden en het schoonhouden van uw kamers en de rest van uw accommodatie? Voor u wellicht het minst leuke aan uw werk. Maar wij zijn er goed en snel in, u heeft er geen omkijken naar en uw gasten  zijn tevreden, met goede reviews online. Een win-win-win situatie dus.

C-Max Schoonmaakbedrijf heeft direct vakkundig schoonmaakpersoneel (en kamermeisjes) beschikbaar voor korte- en lange termijn. Meer weten over onze diensten en aantrekkelijke tarieven? Laten we vrijblijvend kennis maken! Bel direct met Babette van Loon 0650406284 of stuur een bericht.